Dansk Revision Silkeborg

Jan Pedersen
Hagemannsvej 4
8600
Silkeborg

Find på kort

Hvem er vi

Telefon:
86 82 99 22
Admin type:
Reg. revisor

e-conomic customers

101+ kunder

Dansk Revision Silkeborg

Dansk Revision Silkeborg har adresse på Hagemannsvej 4 i Silkeborg i den nordlige bydel. Beliggenheden udenfor bymidten gør, at du aldrig har problemer med at parkere lige ved døren. Dansk Revision Silkeborg beskæftiger 14 medarbejdere, heraf er der 3 registrerede revisorer ; Claus Nielsen, Hanne Pedersen og Jan Pedersen, som samtidig udgør firmaets ejerkreds. Vores kunder er fortrinsvist lokale små og mellemstore virksomheder – både personligt ejede og anparts- og aktieselskaber. Vi er offentligt godkendte revisorer, men ikke ”kun” revisorer, vi er i lige så høj grad rådgivere og sparringspartnere for vores kunder. Vi er en del af vores kunders dagligdag og samtidig fungerer vi som problemknusere. Vi tilbyder vores kunder et højt udviklet kvalitetsstyringssystem som grundlag for alle vores basale revisorydelser indenfor regnskab, revision, budgettering, økonomisk styring og administration. Vores størrelse, vores branchekendskab og vores vidensdeling igennem Dansk Revisions netværk gør os stærke i discipliner som skat, generationsskifte, handel med virksomheder, valg af virksomhedsform, ledelsesrådgivning med mere. For os er det vigtigt at vores kunder bestemmer omfanget af et frugtbart samarbejde med os og derfor laver vi skriftlige kundeaftaler. Vi står til rådighed i alle de forretningsmæssige sammenhænge, vores kunder har brug for, og som giver vores kunder mulighed for at skabe værdier og vækst.

Det tror vi på

Vi bygger vores forretning på tre helt fundamentale tanker: nærvær, faglighed og engagement. Vi tror på disse kerneværdier som hovedingredienser i en revisionsvirksomhed, der vil gøre en forskel for sine kunder. Nærvær - vi kender vores kunder, og vores kunder kender os. Vi lægge vægt på at være til stede i kundens verden – både når det handler om brancheindsigt og geografi. Faglighed – vi ved, hvad vi taler om, og taler om det vi ved. Vores mange medarbejdere udgør til sammen en kompetencebank, der matcher ethvert behov hos vores kunder. Engagement – vi er en del af vores kunders virksomhed, og vores kunder er en del af vores. Derfor kan vi levere revision, rådgivning og engagement i øjenhøjde.

Din lokale rådgiver har kontakt til udlandet

Vi er i et netværkssamarbejde overalt i Danmark og kender vejen til udlandet via vores tilknytning til det verdensomspændende netværk DGGI, men vi er først og fremmest forankret i det lokale kontor på Hagemannsvej 4, 8600 Silkeborg. Besøg os på www.danskrevision.dk eller kontakt os på mail silkeborg@danskrevision.dk