GN Accounting

Gritt Nørgaard
Østergade 14
5400
Bogense

Find på kort

Telefon:
28769026
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

GN Accounting

I Aarhus V ligger GN Accounting v. Gritt Nørgaard, der er et bogholderi med fokus på god service, fleksibilitet og tillid. Hos GN Accounting får du en bogholder med forståelse for mindre og mellemstore virksomheders behov for regnskabshjælp og økonomistyring. Vi giver dig en fast samarbejdspartner, som du kan overlade bogholderiet til – det sparrer dig for penge, tid og besvær.

Fleksibilitet er nøgleordet

Vi starter med at definere rammer for vores samarbejde, men disse skal hele tiden optimeres for det bedste resultat. Gennem samarbejdet med dig bevarer vi altid den højeste grad af fleksibilitet, så vi løbende kan justere rammerne for økonomiassistancen. På den måde tager vi eventuelle udfordringer i opløbet, så de løses hurtigt og smertefrit til glæde for dig og din virksomhed.

Økonomi er en tillidssag

Hos GN Accounting går vi ind for varige relationer, så vi kan opbygge en gensidig tillid i forbindelse med din virksomheds økonomistyring. Vi går ind for værdier som loyalitet, omhyggelighed og forandringsvillighed. Kontakt os eller kom forbi Haslegårdsvej i Aarhus for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan assistere din virksomhed.