Fyns Bogføring & Revision ApS

Kenneth Krodal
Håndværkervænget 5
5700
Svendborg

Find på kort

Bogføring og revision

Telefon:
23106651
Mobile:
23106651
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Fyns Bogføring og Revision ApS henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder

Fyns Bogføring og Revision ApS er en bogførings – og revisionsvirksomhed, med specialviden indenfor Skat, Moms, Afgifter, Bogføring og Revision. Fyns Bogføring og Revision ApS sætter en ære i at levere et kvalitetsprodukt til absolut konkurrencedygtige priser. Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder en løsning på, hvad der passer til virksomheden.

Virksomhedsprofil

Fyns Bogføring og Revision ApS er en bogførings- og revisionsvirksomhed og ejes af Kenneth Krodal. Kenneth Krodal er uddannet skatterevisor, som er en 4 årige videregående uddannelse, med hovedvægt på skatteret og skatterevision. Efter mere end 10 år hos SKAT og en årrække som rådgiver hos to af landets største revisionsvirksomheder – KPMG og Ernst & Young, startede Kenneth Krodal Fyns Bogføring og Revision ApS den 1. januar 2010.

Ydelser

Vi skal alle sammen gøre det vi er gode til. Med andre ord koncentrere os om kerneydelsen i virksomheden. Det kan være den lille håndværkervirksomhed, den forretningsdrivende eller tandlægen, som gerne vil slippe for det administrative i virksomheden – altså det som ikke er kerneydelsen. Fyns Bogføring og Revision ApS tilbyder at hjælpe jer med det som vi er gode til, nemlig det bogførings-, regnskabs- og skattemæssige. Så kan I koncentrere sig om det, I er gode til. Fyns Bogføring og Revision ApS har erfaring med bogføring i C5 og Economic. Fyns Bogføring og Revision ApS anvender selv revisorsystemet Fokus IT.

Priser

Fyns Bogføring og Revision ApS tilbyder absolut konkurrencedygtige priser, der til enhver tid matcher branchens generelle prisniveau. Skatterådgivning: 995 kr. pr. time + moms. Bogføring: 425 kr. pr. time + moms. Års- og Skatteregnskab: Ring for tilbud. Fyns Bogføring og Revision ApS tilbyder naturligvis også en fast pris på en fast defineret opgave. Ring for et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder den løsning, som passer til jeres behov.