Erhvervsbogholderiet v/Tony Kissow

Tony Kissow
Lindholm Havnevej 29
5800
Nyborg

Find på kort

ErhvervsBogholderiet, medlem i FFB

Telefon:
20875621
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

0-1 kunder

Så kan du sætte tjektegn ved:

god rådgivning i forbindelse med opstart, køb og salg af virksomhed, et optimeret generationsskifte, udførelse af årsregnskaber for personligt ejede, ApS m. fl. med fravalgt revision, ( Husk! fra 2013 kan små Holdingselskaber også fravælge revision). et korrekt momsregnskab også ved handel inden og udenfor EU, et rigtigt og retvisende bogholderi af din virksomhed, et godt og overskueligt budget for din virksomhed, et rigtigt udført skatteregnskab med god skatteoptimering.

Vi hjælper gerne med:

alt i bogføring og regnskab debitor og kreditor styring, løn og personale administration, fakturering af dine kunder, etablering af virksomhed med fravalgt revision. udarbejdelse af årsregnskab efter virksomhedsskatteordningens regler. udarbejdelse af årsregnskab for selskaber der digitalt indberettes til Erhvervsstyrelsen, både med fravalgt revision og årsregnskaber der er lovmæssigt revideret af Godkendt Revisor. har du et bogholderi der "roder" er vi gode til hurtigt at gennemskue fejlen. vi er også aktiv medlem af FFB FFB borger for kvalitet hos medlemmerne og de er professionelt forsikret, hvis der skulle ske en skade i dine finanser, som du har pålagt din bogholder har ansvaret for.

Hjælp til selvhjælp.

Vi tilbyder kurser i bogføring til "husbehov". Lær på den lette måde: at fakturere, få et overblik over dine debitorer og kreditorer. Har du ønsker eller andre behov, så tilrettelægger vi gerne et kursus for dig, gerne hos dig.

Viste du, at et selskab kan fravælge lovpligtig revision.

Ja både drifts selskaber og Holding selskaber kan fravælge revision, hvis de 2 regnskabsår i træk ikke overskrider 2 af følgende 3 grænsestørrelser på balancedagen: • en balancesum på 4 mio. kr. • en nettoomsætning på 8 mio. kr. og • et gennemsnitligt antal heltidsbeskæftigede på 12 i løbet af regnskabsåret