Baker Tilly

Ramazan Turan
Nimbusparken 24, 2.
2000
Frederiksberg

Find på kort

Baker Tilly i København

Telefon:
3345 1000
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

11-25 kunder

Statsautoriseret revisor, København og Odense

Fra vores kontor på Frederiksberg i København hjælper vi både danske og internationale kunder med regnskab og bogføring. Ud over afdelingen i København er vi også at finde i Odense. I alt er vi omkring 100 engagerede medarbejdere i Danmark, der sidder klar til at hjælpe din virksomhed med alt inden for regnskab og økonomistyring.

Ekspertise i e-conomic

I vores daglige arbejde bruger vi e-conomic regnskabsprogram, og her tilbyder vi branchens største ekspertise i e-conomic på baggrund af vores mange års erfaring med programmet. Vi er på nuværende tidspunkt administratorer for over 300 kunder, som laver deres daglige bogføring i programmet, og vi kan hjælpe endnu flere med assistance i alt fra regnskabs- og bogføringsopgaver til konvertering fra andre programmer.

Et internationalt netværk

Baker Tilly er et af verdens førende netværk af revisions- og rådgivningsfirmaer, og vi kan derfor tilbyde et solidt netværk af professionelle revisorer og regnskabskyndige på tværs af landegrænser. Med 150 revisionsfirmaer under os er vi verdens 8. største revisionskæde. Det sikrer dig ekspertrådgivning i både bredden og dybden, hvor vi trækker på cirka 25.000 professionelle fra hele verden.

Kom forbi kontoret i København

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver også gerne en kop kaffe, hvis du kommer forbi kontoret i København. Er du allerede kunde og ønsker at tilknytte Baker Tilly København som administrator, så bruges administratornummeret 109989.