LejEnRegnskabschef.dk ApS

Dorte Viborg
Valby Langgade 39A, 1.th.
2500
Valby

Find på kort

Telefon:
30301161
Mobile:
30301161
Admin type:
Reg. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder
LejEnRegnskabschef.dk ligger i Valby. Tæt ved Toftegårds Plads og Valby station. Vi er registrerede revisorer, så vi hjælper også med årsregnskaber og selvangivelser.

Rådgivning og regnskabsmæssig assistance

Vi hjælper både små, store og vækstvirksomheder. Vi tilbyder dig og din virksomhed 2 timers gratis iværksætterrådgivning. Derfor er vi altid klar til at tage en snak med dig, om hvordan vi kan hjælpe dig med regnskabsmæssige udfordringer. Hvordan sku´ vi ellers ku´ hjælpe dig og virksomheden, hvis vi ikke kender dine udfordringer?

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos LejEnRegnskabschef.dk kan vi blandt andet hjælpe med: • Undervisning i e-conomic og Danløn • Bogføring og moms • Årsregnskab og selvangivelse • Lønadministration Vi sørger for at holde styr på din virksomheds bogføring således at virksomheden overholder både momsloven og bogføringsloven. Vi tilbyder både bogføring på timebasis eller fast pris. Som revisorer tilbyder vi at udarbejde årsregnskaber og selvangivelser. Vi er registrerede revisorer . På vores kontor i Valby klarer vi din virksomheds lønninger. Vi kan klare alt lige fra én enkelt medarbejder til flere hundrede!

Kontakt os gerne

Hvis du ønsker yderligere information eller et uforpligtende møde er du velkommen til at kontakte vores kontor i Valby via telefon eller mail.