Leth & Partnere

Carsten Leth
Greve Strandvej 19
2670
Greve

Find på kort

Leth & Partnere

Telefon:
43 90 95 00
Mobile:
28 14 95 96
Admin type:
Reg. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Leth & Partnere samler på tilfredse kunder

For os er ord som kvalitet, hurtighed, nærvær og troværdighed ikke blot ord, men vigtige leveregler. Vores kunder fremgang er vigtig for os. I Leth & Partnere sætter vi således, en ære i at levere engageret, nærværende og konstruktiv rådgivning til vore kunder, der består af kunder fra mindre til mellemstore virksomheder. Vi er placeret i Greve og betjener primært kunder i Københavns-området samt på hele Sjælland. Da vi ønsker, at være ejerens, direktørens og økonomichefens  primære økonomiske sparringspartner, rækker vores opgaver videre end blot til den traditionelle revision og skattemæssige assistance. Det stiller således krav til os om, at vi har et højt fagligt niveau, og at vi kender vores kunder godt. Hvis dette lyder interessant for dig og din virksomhed, vil det glæde os at drøfte hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Ydelser og kompetencer

Leth & Partnere er et registreret revisionsfirma, som har klienter i et bredt spekter, fra mindre enkeltmandsvirksomheder til større selskaber. Vi har erfaringer fra stort set alle brancher, da vores klienter spreder sig vidt indenfor forskellige brancher. Vores kerne ydelser omfatter bl.a. de nedenfor anførte kompetence områder. Kompetence oversigt: - Regnskabsmæssig assistance og revision af årsrapporter - Skatteregnskab og selvangivelser - Løbende bogføring og momsregnskab - Administrativ assistance, herunder personale- og debitoradministration mv. - Personlige indkomst- og formueopgørelse samt kapitalforklaring - Virksomhedsordningen - Skatterådgivning og skattesager - Omdannelse af personlig drevne virksomheder til ApS eller A/S - Syn og skøn sager - Køb og salg af virksomheder - Rekonstruktioner og turn-around af virksomheder - Rådgivning til iværksættere i forbindelse med opstart af virksomhed Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 43 90 95 00 eller på e-mail info@lepa.dk. Vores direktør Registreret revisor Carsten Leth er udpeget af FSR – Danske Revisorer, som regnskabskyndig Syns- og skønsmand, hvorfor vi har mange sager hvor vi af domstolene er anmodet om at afgive en udtalelse om revision, regnskabs- og skattemæssige forhold.

Om Leth & Partnere

Vi beskæftiger os med meget mere end revision, da tallet på bundlinien påvirkes af en lang række faktorer, som ikke kun har med tal at gøre. Det handler for eksempel om aktiv sparring på ledelsesmæssigt niveau omkring strategier, om aktiv økonomisk styring, om kunderelationer, om kontakt til både myndigheder og samarbejdspartnere, om cash-flow, om indkøbspolitik og meget mere. Alt sammen forhold, som gør, at vores revision og rådgivning er meget mere end tal. Vores vision er, at vi gennem medarbejderpleje, fagligt kompetent revision og højt kvalificeret rådgivning til stadighed er det foretrukne valg for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. I hverdagen arbejder alle medarbejdere efter et værdisæt, som har til formål at skabe tillid til vores løsninger, at sikre høj kompetence via uddannelse, tværfaglighed og vidensdeling, og at sikre vores kunders succes via vores engagement og professionelle optræden. Vi skal samtidig være nytænkende og kreative, forandringsvillige og i stand til konstant at motivere, uddanne og belønne vores medarbejdere.