SH Revision & Regnskabsservice

Steen Haubuff
Nørregade 36
6700
Esbjerg

Find på kort

SH Revision & Regnskabsservice

Telefon:
32139525
Mobile:
24627460
Fax:
32129525
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start

e-conomic customers

0-1 kunder

Lille, vågen og velorienteret

SH Revision & Regnskabsservice blev startet i 2005 som et effektivt og professionelt alternativ til de store og omkostningstunge revisionsfirmaer i Esbjerg området. Firmaets hovedkundegruppe er selvstændige erhvervsdrivende der skal have løst traditionelle revisoropgaver og som samtidig ønsker en kvalificeret rådgiver og sparringspartner. Vi udfører professionel og kvalificeret rådgivning på alle niveauer, såsom bogføring, moms, skat, årsregnskab og selvangivelser ligesom anden assistance på de økonomiske områder, herunder budgetter, perioderegnskaber og finansieringsrådgivning.

Primære opgaver

Virksomhedens primære arbejdsopgaver består i bogføring, lønafregning, moms, debitor- og kreditorafstemninger, samt betalinger og budgettering. Derudover regnskab/årsrapporter og skatteberegning for personligt ejede virksomheder. Vi kan ligeledes udføre regnskabshjælp til ikke revisionspligtige selskaber samt klargøre til statsautoriseret/registreret revisor for større selskaber.

Medlem af FDR - Foreningen Danske Revisorer

Vi er desuden medlem af FDR - Foreningen Danske Revisorer - hvilket sikrer et højt kvalitetsniveau, idet medlemsvirksomheder løbende får opdateret viden og værktøjer, ligesom brancheorganisationen garanterer forsikringsmæssig dækning.
SH Revision & Regnskabsservice er et sundt og effektivt mindre revisionsfirma, der med lave omkostninger kan tilbyde sine kunder særdeles professionel assistance til meget konkurrencedygtige priser.