Peter Wiin - Regnskab og Rådgivning ApS

Peter Wiin
Birkevangen 20
7130
Juelsminde

Find på kort

Peter Wiin - Regnskab og rådgivning ApS

Telefon:
75 69 55 66
Mobile:
3068 5566
Fax:
75 69 55 48
Admin type:
Administrationsbureau

e-conomic customers

11-25 kunder

Kom sikkert igang med administration i e-conomic

Som fhv. revisor bruger jeg min erfaring og revisor-overblikket på at indgå i administrative løsninger på konsulentbasis. Målet er altid at indgå i enkle og praktiske løsninger, der samlet set giver kunden en god, effektiv og billig administration.

E-conomic er enkel og giver overblik

E-conomic passer perfekt i det koncept, da du som kunde samtidig opnår et godt overblik over din egen økonomi. Et overblik som du nemt kan give videre til din bank. Vi sørger altid for at udnytte e-conomic's muligheder for at skræddersy den helt rigtige arbejdsdeling imellem dig som kunde og os som konsulent.

Vi gør kunderne selvhjulpne

Revisorer afgiver erklæringer på regnskaber, det gør vi ikke. I stedet hjælper vi vores kunder ved at lave regnskabet og alt det, som de efter lovgivningen gerne selv må stå inde for. Og det er ofte det hele, eller det meste. Lovgiverne har gjort en del for at lette de administrative byrder, især for små og mellemstore virksomheder. Det skal der være nogen til at omsætte til praksis, og der vil vi gerne lægge vores indsats.

Fleksibel og alsidig

Vi laver budget, regnskab, selvangivelse og alt andet på kundens vegne, og sammen med kunden finder vi en god arbejdsdeling omkring administration og bogføring. For selskaber er der revisionspligt, når tallene overstiger to af tre grænser, og så gør vi materialet klar til revisor. Grænserne for revisionspligt er: Omsætning over 8 mio. kr., balancesum over 4 mio. kr. og mere end 12 medarbejdere.