NERO Group ApS

Anders Axeltoft
Artillerivej 86, 4. sal
2300
København S

Find på kort

NERO Group ApS

Telefon:
23959535
Mobile:
23959535
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Outsourcing af regnskabsassistance

En konstant ambition om optimering af arbejdsprocesser inden for regnskab og økonomistyring gør os effektive og smartere NERO er en samarbejdspartner til virksomheden, der ønsker komplet eller delvis assistance til alle dens udfordringer og opgaver inden for regnskab/bogholderi, økonomistyring, skatteoptimering og personalejura mv. For os handler det om at udvikle et gensidigt professionelt samarbejde, som giver indsigt og gennemsigtighed for begge parter. Vores medarbejdere består af dynamiske, kompetente og proaktive mennesker, der alle har meget erfaring med regnskab og økonomistyring. Vi samarbejder med vores kunder med en omhyggelig kombination af tillid og kvalitet. I vores nuværende samarbejder er vi anerkendt for at skabe tryghed og forståelse samt at udvise en høj grad af service og fleksibilitet når der er behov for dette. Hos NERO ønsker vi, at kunderne er forberedt og rustet til både modgang som til vækst. I vores total løsninger har vi bidraget til at skabe mange positive resultater både resultatbaseret som procesbaseret, herunder f.eks. omkostnings –og tidsbesparelser gennem analyse og effektivisering af virksomhedernes omkostninger og arbejdsprocesser. Vi er der altid for vores kunder, ikke kun via hårdt arbejde, men primært via smartere arbejde. Lad os også hjælpe dig og din virksomhed i den retning.

HVAD TILBYDER VI?

Opbygning af kontoplan som matcher din virksomheds specifikationskrav. Løbende bogføring i e-conomics. Vi sørger for afhentning og tilbagelevering af dine bilag. Udskrivning af balancer på uge-, måneds-, kvartals- eller årsbasis. Kasse- og bankafstemninger. Debitor- og kreditorafstemninger. Lønregnskab i Danløn. Momsregnskab på måneds-, kvartals eller halvårsbasis. Administration af løbende betalinger. Diverse analyser (nøgletal, likviditet mv.)

PRISER

Inden opstart fastlægges en eksakt opgavebeskrivelse. På basis heraf afgives et bindende tilbud til en fast årlig pris - baseret på en lukrativ timepris på 400 kr. pr. time.