Compu Revision A/S

Peder Bille
Banegårdspladsen 2
8000
Århus C

Find på kort

Compu Revision, Aarhus

Telefon:
86138899
Admin type:
Reg. revisor

e-conomic customers

26-100 kunder
Vores kontor i Aarhus ligger få meter fra Aarhus Hovedbanegård. Her har Compu Revision haft sit virke i over 25 år med masser af tilfredse kunder i årenes løb. Hos Compu Revision er vi en målrettet, professionel og dynamisk virksomhed med speciale i små og mellemstore virksomheder. For vores kunder leverer vi alle former for revisionsarbejde og serviceydelser som bogføring, skat, moms og rådgivning.

Nær kundekundekontakt

Hos Compu Revision ønsker vi at bevare den nære relation og kontakt i alle samarbejder med vores kunder. Derfor har målet ikke været at vokse os så store som muligt, men derimod at bevare fordelen i at kunne fokusere på den enkelte kunde. På den måde har vi tid til at sætte os ind i, hvad det præcist er, at du som kunde har brrug for hjælp til. Det mener vi giver det bedste samarbejde og resultat i sidste ende.

Vi har mere end 25 års erfaring

Med over 25 år bag sig som virksomhed ligger der en solid balast og erfaring i Compu Revision. Derfor kan du som kunde være sikker på, at alle vores services er helt efter bogen. Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med regnskab og bogholderi, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.