Larsen Finans & Administration

Stig Naundrup
Enghavevej 40
1674
København V.

Find på kort

Larsen Finans & Administration

Telefon:
70269911
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Ingen kender små & mellemstore virksomheder som os!

Lad os varetage bogføringen, momsregnskabet, afstemning af konti, styring af kreditorer, fakturering og meget meget mere. Vi kan løse enkeltstående opgaver eller du kan også outsource hele bogholderiet.

Bogføring

Ved at vælge Larsen Finans & Administration til at varetage din bogføring i E-conomic, sikres du at din bogføring ikke blot varetages af rutinerede bogholdere, men også at alle nye funktionaliteter i e-conomic bruges. E-conomic har mange funktioner der gør bogføringen lettere for alle parter og i sidste ende er det dig som kunde der sparer tiden og dermed penge.

Fakturering

E-conomics faktureringsmodul benyttes til fulde når du lader os overtage opgaven. Larsen Finans & Administration har stor erfaring med at forestå ordre- og fakturafunktionen for små og mellemstore virksomheder. Vælger man også at benytte e-conomics rykkermodul, har man en virkelig funktionelt system.

Integration ?

Vi kan assistere dig med at opsætte integrationer nemt og hurtigt til bl.a. Danløn, Bluegaarden og andre e-conomic kompatible systemer. Larsen Finans & Administration . bistår en lang række virksomheder med at minimere manuelt arbejde med smarte integrationer.