Rezults

Patricia Ottzen
Urtehaven 2B
2640
Hedehusene

Find på kort

Rezults - effektiv administration

Telefon:
61732071
Mobile:
61732071
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

Vi hjælper dig til de bedste resultater i E-conomic

Rezults - kender E-conomic og har stor erfaring med bogholderi fra mange forskellige brancher. Sammen med dig finder vi den bedste løsning, der skaber tryghed, effektivitet og udvikling af din virksomhed. Vi hjælper dig med at spare tid på administrationen og finder veje til optimal udnyttelse af E-conomic.

Få hjælp til at komme igang - og til at komme videre

Rezults - hjælper dig igang med E-conomic og sikrer den optimale udnyttelse af programmet. E-conomic er utroligt brugervenligt, så det kræver ikke megen uddannelse - det vi støtter dig i, er opsætningen af nye moduler og opgaver som layout mv. som for en ny bruger kan være tidskrævende. Samtidig giver vi dig den bedste feedback på hvordan netop din virksomhed bliver mest effektiv.

Effektiv administration kan også være outsourcing

Ønsker du at udnytte din tid på andet end administration, kan Rezults overtage din adminitration. Vi har stor erfaring med løn og bogholderi og giver dig også her den mest effektive administration.

Administration er andet end bogholderi

Rezults har også erfaring indenfor vagtplanering og tidsregistering integreret med løn. Outsourcing til udlandet mv. Alt indenfor administration og administrationsværktøjer. Udnyt dine data fra andre systemer optimalt til brug i E-conomic og lønsystemerne, og minimer fejl og optimer tidsforbruget .