Nordsjællands Regnskab

Hanne Kjær Sørensen
Skovhegnet 16, Lynæs
3390
Hundested

Find på kort

Nordsjællands Regnskab

Telefon:
29 93 60 80
Mobile:
29 93 60 80
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

Velkommen til Nordsjællands Regnskab

Nordsjællands Regnskab tilbyder at løse opgaver indenfor bogholderi og regnskab, herunder outsourcing eller assistance med den daglige bogføring af debitorer (fakturaer og indebetalinger), Kreditorer (regninger og betalinger samt afregninger gennem bank)udarbejdelse af løn, momsafregninger, bankafstemninger, og afstemninger i almindelighed, projektopgaver m.m. Vi anvender gerne Dropbox, indscanning af bilag til E-conomic, indlæsning fra Excel til bogføring af bank mm. Hvilket optimerer processerne og derfor at reducere omkostningerne til bogføringen, samt tid til overlevering mv. PT. tilbyder Nordsjællands Regnskab Revisions delen i samarbejde med ekstern revisor. Kontakt venligst tlf.: 29 93 60 80 eller på mail nordsjaellandsregnskab@live.dk

Brancheerfarring gennem de sidste 17 år:

Malervirksomhed-Murervirksomhed-Tømrervirksomhed-Tømmerhandel-Rideskole-Biograf-Golfklub-Shipping-Ejendomsvirksomhed-Importør-IT virksomhed-Elektriker-Rengøringsselskab produktions virksomhed-Mfl.

Start din virksomhed med økonomisk overblik

Er du iværksætter? Så start med at find dig en bogholder, hvis du ikke har uddannelse indenfor området. Vi kan fortælle dig om de rettigheder og forpligtigelser som du har når du starter op. Samt vejlede dig i valg af bogføringsprogram. Hos Nordsjællands Regnskab, er indledende samtale/møde gratis Vores normale timesats er kr 375,00 ex. moms.