H. Regnskab

Hjördís Einarsdóttir
Lamavej 8
8400
Ebeltoft

Find på kort

Bogføringsassistance

Telefon:
2887 6772
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Bogføring

e-conomic customers

2-10 kunder

for mindre og mellemstore virksomheder

Hos H. Regnskab giver vi kvalificeret og skræddersyet hjælp med en bred vifte af bogførings- og regnskabsopgaver. Vi gør din arbejdsdag lettere, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed og trygt kan fokusere på de kerneopgaver der skaber værdi. Vi hjælper alt fra innovative opstartsprojekter til etablerede mellemstore virksomheder, og med vores forståelse for både tal og kommunikation, sørger vi for, at processerne er i øjenhøjde under hele forløbet.

Profil

I H. Regnskab har vi styr på det med tal – og vi er også gode til at tale om dem i et sprog, som alle forstår. Vi ser det som vores fineste opgave at sørge for, at jeres økonomi og regnskab kan følge med resten af virksomhedens udvikling. Vi tager os ikke bare af alt det praktiske omkring bogføring, men fører også kommunikationen med leverandører, debitorer og revisorer, så alle parter bliver tilfredse. Fokus på den enkeltes behov Med kunder af forskellig størrelse og erhverv, offentlige såvel som private, har vi opbygget et bredt kendskab til mange forskellige brancher og erhverv. Vi ved at ingen virksomheder er ens, og derfor ynder vi at give jer en skræddersyet pakke, hvor vi varetager netop de opgaver, I har behov for. Fleksible og moderne arbejdsmetoder Med H. Regnskab ved jeres side, kan I frit vælge, om vi skal udføre arbejdet på vores kontor eller ude hos jer. Vi bruger de nyeste og mest effektive regnskabsprogrammer, og med den digitale tidsalder i ryggen kan vi tilbyde løsninger, hvor vi varetager alle jeres opgaver via online korrespondance og dokumentudveksling. Kort sagt, er den fysiske distance ikke nogen udfordring.

Ydelser

H. Regnskab tilbyder kvalificeret regnskabsassistance og bogføring samt undervisning i bogføringsprogrammer og de grundlæggende principper i regnskab. Med hjælp fra H. Regnskab får I: En lettere hverdag. Tryghed og overskud til fokus på vækst og fremgang. Overblik over og forståelse for virksomhedens økonomi. Regnskabsassistance og bogføring Sammen med jer sætter vi os ned og kortlægger, hvilke præcise opgaver der er behov for at få varetaget. De opgaver vi varetager, består bl.a. af: Løbende opgaver: Bogføring Fakturering Betalinger i banken Lønbehandling Opfølgning: Afstemninger Budgetter Debitorstyring Kreditorstyring Afslutninger: Klargøring til revisor Momsafregning Årsafslutning Rapportering til ledelse/ejer Undervisning I H. Regnskab har vi intet imod at dele ud af vores viden om bogføring og regnskab – hvilket har resulteret i en ydelse vi kalder "hjælp til selvhjælp". Vi hjælper altså jer, der gerne selv vil stå for den daglige bogføring, ved bl.a. at øge jeres forståelse for tallene i forhold til både drift og balance. Derudover tilbyder vi selvfølgelig også kurser i de praktiske og nødvendige bogføringsprogrammer. Undervisningen kan foregå i enrum med en enkelt medarbejder, I ønsker oplært, eller ved større hold af medarbejdere. Ad-hoc opgaver og vikariater Mangler I hjælp med bogføring og regnskab til et arrangement, projekt eller lignende, eller er jeres faste bogholder midlertidigt ukampdygtig? Med bredt kendskab til forskellige brancher og evner til hurtig omstilling, tilbyder H. Regnskab assistance til diverse enkeltarrangementer, ad-hoc opgaver eller i form af vikariater.