KontorServiceBureauet

Liselotte Gamborg Thomsen
Højvang 1 A
9600
Aars

Find på kort

KontorServiceBureauet

Telefon:
70223907
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

Der er noget vi er bedre til end du er!

Du kender det helt sikkert... Det er den 10. i måneden, og der skal afregnes A-Skat, moms og alt det andet irriterende, som tager din tid væk fra det du er bedst til - nemlig at drive virksomhed, og betjene dine kunder. Hvorfor ikke lade eksperterne om at lave de trivielle, men uundgåelige ting som følger med når man driver virksomhed? KSB har stor erfaring og megen ekspertise i at hjælpe virksomheder med deres kontorarbejde - fra daglig bogføring, vikarordning, telefonpasning og booking af møder - til klargøring af regnskab til revision, debitor/kreditorstyring og lønadministration.

KSB kontorservice - hjælper dig hvor det kan mærkes

Så tag telefonen og ring 70223907 med det samme. Så finder vi en løsning der passer præcis til dit behov - og som gør at du kan bruge mere tid på at betjene dine kunder - uden at du behøver at ansætte flere administrative medarbejdere.

Vi kan bl.a. tilbyde:

Alm. bogføringsopgaver, debitorstyring/kreditorstyring, fakturerings/rykkerskrivelser, lønadministration, vikarordning vedr. bogføring mv., klargøring til revisor samt iværksætterrådgivning.

3 gode grunde til at vælge KSB kontorservice:

Økonomisk besparelse, mange års erfaring og kompetente medarbejdere giver god sparring.