Pro Økonomiservice ApS

Susan Pradsgaard
Sortbærvej 48E
8600
Silkeborg

Find på kort

Regnskab i e-conomic ring på 86846064

Telefon:
86846064
Mobile:
60484592
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Bogføring og regnskab i e-conomic - All round e-conomic ekspertise - automatisk konvertering fra dag til dag

Pro ØkonomiServices målgruppe er små og mellemstore virksomheder som har akut eller permanent behov for vores mange kompetencer.

Bogføring og regnskab - billigt og effektivt - opnå besparelser

Se vores præsentations-video, klik her - den viser hvordan vi samarbejder med kunder i hele landet. Vi arbejder efter dine behov, og kun når der er behov. Vi bruger eget kontor, så I kan eventuelt helt fjerne den nuværende kontorplads I bruger i dag. Vi betjener kunder over det ganske land - helt gnidningsløst og uden spild af tid.Pro ØkonomiService arbejder i online økonomisystemet e-conomic, hvor I er garanteret at I altid kører sidste version og der tages automatisk backup hvert kvarter. Systemet kan tilgås fra en hvilken som helst PC. Det er en let sag at konvertere til E-conomic. Vi hjælper både med konverteringen og med opsætning i e-conomic. De fleste af vores kunder har fravalgt revision. Vi laver gerne regnskabet fiks og færdigt helt til og med upload til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Vi sørger selvfølgelig også for dine momsafregninger. Vi laver også løn hvis du har det behov. Lønnen integrerer vi til e-conomic så der spares tid på bogføring af lønbilag Handler du med det offentlige vil du sikkert blive glad for at høre at e-conomic helt automatisk og gratis indeholder EAN-fakturering Vi sætter dine kundeindbetalinger op så eventuelle FI-indbetalinger bogføres automatisk uberørt af menneskehånd.

IT og effektivisering - online adgang til alt materiale

Vores primære fokus er at optimere vore kunders indtjening. Vi gør flittig brug af forskellige IT systemer og herunder sikrer at kunderne får mest muligt ud af deres økonomisystemer via integrationer til andre systemer.Vi har et helt unikt og billigt scannings-system, med ubegrænsede muligheder for vore kunder. Alt bilagsmateriale m.v. er online. Næsten alle vores kunder er papirløse og scanner alt. Det er meget lettere, billigere og hurtigere end du måske tror. Desuden har det den fordel at du altid kan finde alt igen på et splitsekund. Vi er eksperter i Google Apps. Dette er webbaseret email (hvor man naturligvis beholder sit firmadomænenavn) samt mulighed for at skifte MS-Office ud med Googles gratis alternativ. Fordelen er at det er meget let at dele dokumenter og arbejde sammen uanset hvor man er.

Projektstyring

Har du brug for projektstyring således at du kan beregne rentabilitet af dine projekter - så er det os du skal have fat i. Vi kan sætte det op således at det kræver mindst mulig indsats fra din side