Talsmeden

Lone S. Jensen
Diernæsvej 126
6100
Haderslev

Find på kort

TALSMEDEN - der giver dig overskud

Telefon:
51811264
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

11-25 kunder

Du skal lave det du er bedst til, så klarer jeg dit regnskab, moms og løn

Bogføring - der giver dig overskud! Jeg har mere end 40 års erfaring indenfor økonomi og bogholderi. Hvis du ønsker oplæring til at klare det selv, så giver jeg også gerne en hjælpende hånd. Jeg kan levere følgende ydelser: Udarbejdelse af kontoplan, kontering af bilag, bogføring, betaling af leverandørfakturaer, beregning og indberetning af moms, indberetning af løn, udarbejdelse af balancer, skrive fakturaer til kunder(debitorer), rykning af debitorer, kontakt til revisor og myndigheder. Og er der andet du ønsker hjælp til, er du hjertelig velkommen til at spørge! Uanset hvad - så er bogføringen nerven i ethvert regnskab, og et af dine bedste måleredskaber.

BOGFØRING

For alt for mange selvstændige er bogføring noget der helst skal overstås så hurtigt og let som muligt, hvilket ofte betyder flere fejlmuligheder og forglemmelser. Myndighederne er desværre ikke bare interesseret i at hjælpe, de kan også tjene penge på fejlene, hvilket de udnytter i stigende grad. Jeg kan hjælpe dig med at bogføre alle dine bilag - uanset om du aflevere eller sender bilagene i en kuvert eller har sat det hele i orden i en mappe. Det kan sikre at du løbende har en opdateret balance til f.eks. banken. Du kan også bogføre selv, og jeg kontrollerer det hele inden endelig bogføring.

FAKTURAER TIL DEBITORER

Med baggrund i oplysninger fra dig kan jeg skrive og sende fakturaer til dine kunder, og efterfølgende holde øje med om de indbetaler til tiden. Flere selvstændige har problemer med likviditeten, fordi regningerne ikke bliver sendt ud hurtigt nok, og der ikke er opfølgning på debitorerne. Nogle glemmer sågar helt at sende regninger, fordi hverdagen er alt for travl, og de mister rigtig mange penge på den konto. Så det gælder om at være hurtig til at sende fakturaen og huske det hele.