Talium ApS

Claus Fraussing Nielsen
Lilleringvej 20
8462
Harlev J

Find på kort

Talium

Telefon:
42221666
Admin type:
Anden revisor

Services

Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Erfaring

Til trods for at virksomheden først er stiftet i december 2014 gemmer der sig bag navnet en revisor med mere end 10 års erfaring fra ansættelser i revisionsfirmaer, hvor arbejdsopgaverne primært har været med fokus på udførelse af revision og regnskabsmæssig assistance for små og mellemstore virksomheder, samt skattemæssig assistance for selskaber og personligt erhvervsdrivende m.v.

Ydelser

Talium tilbyder assistance til mindre virksomheder (typisk personligt erhvervsdrivende) i forbindelse med det daglige regnskab, årsregnskab, selvangivelser m.v., men kan også assistere selskaber med klargøring af virksomhedens regnskab til revisor. Uanset opgavens art og omfang sættes der en ære i at skabe det bedst mulige beslutningsgrundlag for kunderne, ved at sørge for at registreringen og præsentationen af de økonomiske forhold giver et overskueligt og retvisende billede.

Personen bag

Claus Fraussing Nielsen, er født i 1979 og er cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School fra 2011, med kandidatafhandling om revisors erklæring på årsregnskabet. Foruden mere end 10 års ansættelse som revisor har Claus endvidere en række stillinger som regnskabsmedarbejder/controller i såvel større som mindre virksomheder i bagagen.