PC & Økonomi v/Stig Andersen

Stig Andersen
Wagnersvej 5C, 2 th
2450
København Sv

Find på kort

PC & Økonomi

Telefon:
21822439
Admin type:
Anden revisor

Services

Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

Her kan du spørge om alt

Hvis du har brug for hjælp til bogføring i e-conomic eller andre administrative opgaver i dit firma, er du kommet til det rette sted. Vi har hjulpet flere små og mellemstore virksomheder til at komme i gang med e-conomic og med at blive fortrolige med systemet, som godt kan kræve en del omstilling.

Konvertering af data fra andre programmer

Det kan være en omfattende opgave at overføre sit regnskab fra f.eks. Summa Summarum eller andre programmer til e-conomic. Følgende er en opskrift på rækkefølgen i opsætning og overførsel af data:Opret det tidligere og nuværende regnskabsår Opret relevante momskoder Overfør kontoplan fra tidligere program (kræver en del tilpasning) Opsætning af Debitorgruppe(r) Overfør debitorliste fra tidligere program (vær opmærksom på, at f.eks. Summa har både et stamnummer og et debitornummer Opsætning af Kreditorgruppe(r) Overfør kreditorlisten Opsætning af kassekladder Evt. overførsel af tidligere fakturaer og regninger (hvis vi er midt i regnskabsåret) Fakturadesign Startsaldi fra tidligere regnskab Oprettelse af produktliste Import af bankkontoudtog ...med andre ord: et væld af detaljer at holde styr på. Vi sidder inde med erfaringen i alle disse punkter - hvis du har brug for hjælp til overførsel, så tøv ikke med at kontakte os. Det er selvfølgelig en investering at få hjælp til dette, men det kan spare megen tid og besvær i det lange løb.

Lønadministration

Hvis dine lønudbetalinger er enkle, vil jeg helt klart anbefale de gængse og billige løsninger fra Danløn og lignende udbydere. Jeg kan også indtaste dine oplysninger i disse systemer, eller hvis du har specielle ønsker, har jeg også mit eget lønsystem. Valget er frit.

Bogføring og moms

Hvis du ikke selv vil bruge tid på at bogføre i e-conomic, eller ikke har så stort et regnskab, at det kan betale sig at ansætte en bogholder, kan vi bogføre dine bilag i e-conomic- enten hos dig selv, eller hvor vi får bilagene fra dig og sender dig et færdigt momsregnskab og/eller årsregnskab - eller blot bogføringen klar til behandling af din revisor.