Bogføreren

Morten Bæhrenz
Vordingborggade 27
2100
København Ø

Find på kort

Bogføring og konvertering af regnskab

Telefon:
5372 7538
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

Træt af bogføring og opsætningen i e-conomic?

Så kan jeg hjælpe dig. Overlad alt det kedeligt administrations arbejde til mig, mens du gør hvad du er bedst til. Jeg tilbyder både bogføring af virksomhedens daglige drift, samt konvertering af regnskab til e-conomic.

Bogføring

Jeg tilbyder at bogføre alle slags virksomheder. Med baggrund som revisor, tilbyder jeg bogføring samt indberetning af moms. Er du selvstændig kan jeg endvidere hjælpe dig med skatteberegninger.

Konverteringer

Har du tidligere brugt et andet regnskabsprogram og ønsker at skifte til e-conomic, kan jeg hjælpe dig med at importere data fra dit gamle regnskabsprogram til e-conomic. Jeg tilbyder også at sætte dig ind i e-conomic, og komme med forslag til hvordan du får mest ud af e-conomic's funktioner. Jeg har rigtig godt kendskab til alle e-conomic's tillægsmoduler, så står du og vil igang med dette, kan jeg også være behjælpelig her. Jeg håber det har fanget din interesse. Hvis ja, så tag endelig fat i mig telefonisk eller pr. mail. Jeg er både villig til at indgå en fastpris aftale, eller fakturere ud fra tidsforbruget! Vi snakkes ved :)