Huset Langmach ApS

Bonnie I. Langmach
Blomsterparken 5C
6710
Esbjerg V

Find på kort

Huset Langmach

Telefon:
25216011
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Bogholderi- og regnskabsassistance

Mangler du en til at styre økonomiopgaverne i din virksomhed? Er der andre fag- og fokusområder du hellere vil bruge tid og ressourcer på?Jeg tilbyder professionel assistance på freelance basis til mindre og mellemstore virksomheder. Jeg tilbyder alt fra almindelig bogholderi, udarbejdelse af perioderegnskaber og årsrapporter samt afstemninger til revisor. Jeg tager udgangspunkt i din virksomhed og sammen finder vi den fleksible løsning, der passer til dig og din virksomhed. Opgaverne kan enten løses på økonomisystemet hos din virksomhed eller hos mig.Huset LangmachNedenstående er udtryk for mine kernekompetencer – kontakt mig gerne, hvis du har ønsker udenfor de oplistede.

Bogføring / Bogholderi

- Bogføring / finans - Kreditorstyring, herunder betaling - Debitorstyring, herunder betalingsopfølgning og rykkerprocedure - Fakturering - Lønindberetning - Momsopgørelse og –indberetning - Anlægskartotek, opdatering og beregning af afskrivninger - Kontakt til offentlige myndigheder

Financial Controlling

- Perioderegnskaber - Budgetassistance - Budgetopfølgning - Forretningsgangsbeskrivelser og interne kontroller

Årsafslutning / Afstemning til revisor

- Afstemning og klargøring til revisor, herunder udarbejdelse af revisormappe med afstemt og dokumenteret bogføringsbalance. - Mulighed for udarbejdelse af færdigt regnskab, selvangivelse og diverse erklæringer, herunder udbytteerklæringer – til godkendelse hos revisor. - Kontakt til revisor.