Auxilio Legal ApS

Bjarne Bilenberg
Hobrovej 372
9200
Aalborg Sv

Find på kort

TotalAdministration uden begrænsninger

Telefon:
69145245
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder
TotalAdministration TotalAdministration gør det muligt at drive din virksomhed uden bekymringer omkring de administrative opgaver. Vi administrere alle rutiner i virksomheden og orientere dig omkring forhold vi bør gennemgå og overveje. Vi samarbejder med mange organisationer omkring dette. Så ring og hør om der er en løsning for din virksomhed.

Individuelle løsninger

BASIS, PLUS eller SUPERVores løsninger er skræddersyede til din virksomheds behov. Derfor tilbyder vi både BASIS-, PLUS- og SUPER-pakker med mulighed for udvidelser, for ingen virksomheder er ens.

Brancheløsninger

BRANCHELØSNINGERTotalAdministration har lavet en helt speciel pakkeløsning til frisører, håndværkere, mekanikere og taxavognmænd. En totalløsning, hvor prisen er skruet helt i bund.

Sådan fungere det

SÅDAN FUNGERE DETNår du vælger en digital administrationsløsning fra TotalAdministration, får du den optimale arbejdsfordeling. Du slipper for al administration - fra bilagshåndtering og fakturering til lønudbetaling og timeregistreringer, og skal blot koncentrere dig om salg og kundepleje, varebestilling og personalepleje. Så tager vi hånd om resten.