Vesterskov Bogføring IvS

Michael V. Kristensen
Hadstenvej 35
8370
Hadsten

Find på kort

Bogføring og regnskabsudarbejdelse

Telefon:
26 16 98 70
Admin type:
Anden revisor

Services

Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

11-25 kunder

samt erhvervsservice

Vesterskov Bogføring er et bogføringsbureau, der tilbyder alle former for bogføring og erhvervsservice til små og mellemstore virksomheder. Regnskabsmaterialet gøres klar til revisor eller vi kan i langt de fleste tilfælde selv stå for udarbejdelse af årsregnskabet. Vi har kontorer i Hadsten og Aalborg, men har kunder over hele landet. Se yderligere informationer på vores hjemmeside.

Ejendomsservice

På vort kontor i Aalborg har vi en afdeling der tager sig af administration for ejerforeninger, ejerlaug og gårdlaug. Alt efter den enkelte forenings behov kan vi stå for bogføring, debitor- og kreditorstyring, årsregnskab og afholdelse af generalforsamling samt tilkaldelse af håndværkere, når der er behov for dette, Vi er dermed sparringspartner for den enkelte bestyrelse omkring de administrative ting, der måtte opstå.
Illustration, mand med computer

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din inbakke (eller spam-mappe) med det samme.