Fyns Fleksible Bogholder

Alex vogn
Hjortevænget 138
5800
Nyborg

Find på kort

Fyns Fleksible Bogholder

Telefon:
28730030
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

Kvalitets bogholderi til en god pris.

Fyns Fleksible Bogholder yder en service med høj kvalitet og stor fleksibilitet. Vi udfører vores opgaver efter dine ønsker, du bestemmer om det skal være ved dig eller på vores kontor. Vi ser service som en stor del af vores opgave, vi skal opbygge et godt samarbejde med stor tillid til hinanden. Vi laver alle opgaver lige fra alm. bogføring til total løsninger hvor vi både betaler dine regninger, bogfører bilag, rådgiver vedr. drift af din virksomhed samt budgetering og opfølgning af dette. Vi løser opgaver både på fastpris og på tilbud. Ønsker du en uforpligtende samtale er du meget velkommen til at kontakte Alex Vogn på 28 73 00 30.

Branche kendskab:

Vi bogfører for mange forskellige kunder og har derfor kendskab til blandt andet følgende brancher: Camping pladser Godser Restauranter Frisører Skiltemager Autoværksteder Bådforhandlere Webshops Tøjbutikker Fødevarerbutikker Elektronik forhandlere Fodkliniker og en lang række flere. Vores kendskab til disse brancher giver os et stort indblik i branchens udvikling og dette giver bedre mulighed for at vejlede og rådgive vores kunder.

Personale

Vores personale deltager løbende i kurser som holder dem opgateret med de nye lovgivninger og muligheder for vores kunder. Dette gør at vi har bedre mulighed for at rådgive og sikre at vores kunder bruger de fradrag mm. som de har mulighed/krav på.