Salling Bogføring

Tina Salling
Uraniavej 6, Vest Stuen
8700
Horsens

Find på kort

Træt af det administrative bøvl?

Telefon:
28579359
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Bogføring
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Så ring til Salling Bogføring!

Salling Bogføring består af elleve medarbejdere med forskellige baggrunde og uddannelser. Vi udfører alle de samme opgaver, men opstår der komplicerede spørgsmål, er der altid en af os, der kender svaret. Tilsammen udgør vi det stærkeste team af bogholdere i Østjylland!

Ydelser

Salling Bogføring hjælper virksomheder og foreninger, der vil outsource administrative opgaver. Vi hjælper dig, der: vil koncentrere dig om dine kerneområder vil bruge tiden og ressourcerne på udvikling og drift af din forretning måske ikke har de nødvendige økonomiprogrammer - og ikke vil investere i dem

Sådan arbejder vi

Vi møder vores kunders forskellige behov og arbejder enten hos kunden eller på vores eget kontor. Bogføring hos dig Du kan vælge at lade Salling Bogføring komme ud til din virksomhed og arbejde på dit økonomisystem. Vi aftaler, hvor ofte vi kommer ud - det kan være en dag i kvartalet, om måneden eller ugen alt efter dit behov. Når behovet ændrer sig, tilpasser vi os det. Bogføring hos os Du kan også vælge at have papirerne hos Salling Bogføring. Hvis du ikke har et økonomisystem, er det en meget billig og nem måde at få styr på det administrative.

Profil

Profil Salling Bogføring blev grundlagt 1. januar 2005 af Tina Salling. I dag er vi elleve personer. Det betyder, at der altid er nogen til at tage over eller hjælpe, hvis det bliver nødvendigt. Vi holder til i Horsens centrum i Tobaksgården og har hovedsageligt kunder i Horsens, Aarhus, Skanderborg og Juelsminde, men også andre steder i Østjylland. Stærke profiler Salling Bogføring udgør et team, hvor vi supplerer hinanden. Vi har forskellige baggrunde og er uddannet fra SKAT og revisionsfirmaer samt indenfor jura og kontor. Vi udfører alle de samme opgaver, men opstår der komplicerede spørgsmål, er der altid en af os, der kender svaret. Det har stor værdi for både vores kunder og os selv, at vi har kompetencerne internt. Vi er glade for vores arbejde, for hinanden og for vores kunder, og tilsammen udgør vi det stærkeste hold af bogholdere i Østjylland! Mød os her. Fleksibel hjælp Vi tager hensyn til vores kunders ønsker og åbningstider og tilpasser vores arbejdstider hertil. Hvis du ønsker, at vi skal assistere dig ude i din virksomhed, finder vi de tidspunkter, der passer ind i din forretning. Etik og arbejdsmoral Alt skal være lovligt og korrekt. Punktum! Vi sætter en stor ære i ikke at misse deadlines, da vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at vi leverer det aftalte til tiden. Vi er altid ærlige, da eventuelle problemer løses bedst og hurtigst, når vi kan tale frit med kunderne. Lad os tage en snak Overlad det administrative arbejde til en ekspert på området og få styr på økonomien i din virksomhed. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale.