Egholm Arabians Consulting

Susanne Frederiksen
Skovgårdsvej 2
4070
Kirke Hyllinge

Find på kort

Egholm Arabians Consulting

Telefon:
86518601
Mobile:
23813000
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Bogføring
Lønadministration

e-conomic customers

11-25 kunder

EA Consulting

Ejes af Susanne Frederiksen, som også tager sig af den daglige drift.

Den gode partner til mindre virksomheder

EA Consulting er et godt valg for den mindre virksomhed, som ikke har tid og overskud til at tage sig af de administrative opgaver, men hellere vil koncentrere sig om de arbejdsmæssine og faglige udfordringer i dagligdagen og bruge aftner og weekends til fritidsaktiviteter m. v. i stedet for papirnusseri.

Personligt engagement

Da EA Consulting er en lille virksomhed, kan et samarbejde blive rigtig effektivt. Du bliver ikke pludselig "overtaget" af en ny medarbejder. Din virksomhed er den vigtigste del af vores samarbejde. Dine problemer er vores problemer, og de skal løses på bedst tænkelige måde.

Øvrige fordele du kan benytte dig af

Vi taler og skriver 4 sprog udover dansk: Svensk, engelsk, tysk og fransk. Så hvis du skulle få brug for hjælp til udenlandsk samarbejde, kan vi hjælpe med dette på forskellige måder. Vi har også beskæftiget os med handel ud over landegrænserne og har kendskab til eksport- og import procedurer. Da vi har et indgående kendskab til hestebranchen, kunne vi være den ideélle sparingspartner for en virksomhed med hesterelationer.