Blandford Invest ApS

Søren Houlberg
Hørbakken 12
2765
Smørum

Find på kort

Blandford ApS

Telefon:
60477404
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

11-25 kunder

Økonomi, regnskab og bogholderi

Lej en Økonomichef, Controller eller en BogholderMangler din virksomhed en økonomichef, Controller eller en Bogholder, og er jeres budget ikke gearet til at ansætte nyt personale, kan løsningen være at "leje" en medarbejder. Hos Blandford ApS kan du leje personale til din økonomi funktion - time for time - uden bindinger og uden ansættelse. Vi udfører alle opgaver i din virksomheds økonomi funktion. - Daglig bogføring og afstemning - Udarbejdelse af budgetter, likviditetstyring og repportering - Kvartals-, halvårs- og årsregnskaber - Kontakt til bank, revisor advokat m.v.

Ydelser

Økonomi, regnskab, bogholderi og administration Bogføring og afstemning, daglig bogholderiVi udfører alle opgaver i jeres regnskabs funktion, så i kan fokuserer på den daglige forretning. Vi kan komme ud til jer og udfører opgaverne på jeres kontor, eller i kan sende alle bilag som PDF filer til os, så sørger vi for at bogfører, arkiverer og afstemme. Udarbejdelse af budgetterVi udarbejder jeres budgetter i professionelle skabeloner, således at de kan afleveres direkte til jeres bank, bestyrelse, eller blot bruges i ledelsen som styringsværktøj.ÅrsregnskaberVi klargøre og afstemmer alt materiale til revisoren, således at revisionen bliver hurtigt, let og billig. ERP systemerMicrosoft Dynamics NAV - e-comonic Vi opsætter og implementerer jeres ERP system, således at det optimeres til jeres behov.MomsregnskaberVi afstemmer og indberetter jeres moms til SKAT. LønDanløn – Dateløn Vi bogfører og afstemmer lønnen. StrategiskanalyseVi udfører strategiske analyser og sparing med ledelsen.Kontakt til interessenterAdvokat - revisor - skat - debitorer - kreditorer

Iværksætter

Regnskabs "Start pakke" for Iværksætterer og mindre virksomhederSom iværksætter og ejer af din egen virksomhed, er det vigtigt at have styr på økonomien, lige fra starten. Regnskab er måske ikke det mest spændende og ikke der man har sit største fokus, når man har startet virksomhed, men det er både nødvendigt og yderst vigtigt at der er fuldstændig styr på regnskabet og økonomien. Med en ”Start pakke” fra Blandford ApS, er jeres bogholderi oppe og køre, hurtigt, nemt og billigt. Vi anbefaler en e-conomic løsning, og tilbyder en ”Start pakke” med følgende.: - Vi bestiller jeres e-conomic abonnement (Small, uden tillægsmoduler) i jeres navn og for jeres regning, kr. 155,- ex. moms pr. md. (Under 2000 posteringer pr. år) betales direkte til e-conomic. -Vi opsætter jeres e-conomic med alle jeres virksomhedsdata og bank data. - Vi opsætter en standard kontoplan. - Vi opsætter jeres debitor modul, samt opretter de først 10 debitorer (kunder) - Vi opsætter jeres kreditor modul, samt opretter de først 10 kreditorer (leverandører) - Vi laver jeres fakturalayout (på dansk) - I fremsender jeres virksomhedsdata, navn, adresse, CVR nr., e-mail adresse, samt web adresse. - I fremsender jeres bank data, navn, reg. nr., konto nr., SWIFT, samt IBAN. - I fremsender jeres logo (til fakturalayout) som jpeg. Eller png. - I fremsender jeres debitorers data, navn, adresse, CVR nr., e-mail (til fremsendelse af faktura) samt evt. kontakt person. (Har i ikke 10 debitorer, fremsendes disse løbende, i op til et år efter køb af ”Start pakke”) I fremsender jeres kreditorers data, navn, adresse, CVR nr., samt evt. kontakt person. (Har i ikke 10 kreditorer, fremsendes disse løbende, i op til et år efter køb af ”Start pakke”) Her efter er jeres e-conomic klar til brug. Samlet pris for ovenstående ”Start pakke” kr. 895,- ex. moms.