ECIT Servio A/S

Nicolaj Johansen
Spotorno alle 8
2630
Taastrup

Find på kort

ECIT Servio A/S - Vi står lige bag dig!

Telefon:
35278090
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Outsourcing af økonomifunktionen

ECIT har gennem en årrække betjent en bred vifte af virksomheder, som alle har det til fælles, at de fokuserer på udvikling og vækst. ECIThar fokus på at udvikle verdens bedste økonomifunktion, for at vore kunder kan fokusere på at udvikle deres kernevirksomhed.

Hel- eller delvis outsourcing

Afhængigt af virksomhedens situation, er der mulighed for at vælge 100% outsourcing, hvor ECIT varetager alle dele af økonomifunktionen, eller en delvis outsourcing hvor vi kun varetager udvalgte dele. Vi kan varetage alt fra simpel bogføring, betaling af kreditorer, fakturering, debitoropfølgning, lønkørsel til perioderapportering, udarbejdelse af budgetter, koncernrapportering, rådgivning etc.

Outsourcing indebærer mange gevinster

Outsourcing af hele eller dele af økonomifunktionen indebærer store gevinster for virksomheder med fokus på vækst og udvikling: - Professionelt og højt fagligt niveau i dialog med ledelse, moderselskab/hovedkontor, revisor etc. - Højt, relevant og opdateret informationsniveau - Effektive arbejdsgange - ingen spildtid for ledelse, salg-, drift- og udviklingsmedarbejdere - Frihed fra at skulle tiltrække, fastholde og udvikle økonomimedarbejdere - Adgang til en bred palette af kompetencer