Redmark - Hadsten

Flemming Dahl-Jensen
Vesselbjergvej 3
8370
Hadsten

Find på kort

Redmark - Hadsten

Telefon:
86 98 34 55
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder
Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Hadsund, Randers, Hadsten, Aarhus og København. Mere end 350 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder. Det er Redmarks ambition at markere sig som dem, der tilbyder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Vi vil være markante. Gøre en forskel for vores kunder. Efterlade et tydeligt aftryk. Som dem, der kombinerer topkvalificeret økonomisk rådgivning med menneskelighed og nærvær. Vi vil være lige så kompetente som de største og lige så nærværende som de mindste. Vores kernekompetencer er revision, regnskab, rådgivning, skat og moms. Blandt vores varemærker er et engagement ud over det sædvanlige. For os er du ikke blot et nummer i rækken. Som kunde hos Redmark har du krav på den bedste løsning hver gang. Redmark er medlem af Revisorgruppen Danmark, som er en videnbaseret sammenslutning af 25 uafhængige, statsautoriserede revisionsfirmaer. I medlemsfirmaerne beskæftiges godt 2.200 medarbejdere, hvoraf 300 er statsautoriserede revisorer. Redmark er medlem af MGI – et verdensomspændende samarbejde mellem uafhængige revisionsfirmaer. Dette partnerskab, kombineret med vores strategiske og geografiske placeringer, gør os i stand til at agere hurtigt og effektivt både lokalt, nationalt og internationalt.

Opstart af e-conomic

At komme godt i gang med at bruge e-conomic er meget vigtigt. Derfor har vi opbygget en ekspertise i konvertering af data fra andre økonomisystemer samt opsætning af e-conomic. Ligeledes tilbyder vi hjælp til f.eks. tilretning af fakturalayout.

Support til e-conomic

I den løbende brug af e-conomic kan der opstå både bogholderimæssige og programmæssige spørgsmål. Medarbejdere hos Redmark har alle grundig indblik i bogholderi og regnskabsmæssige forhold og kan tilbyde en kvalificeret hjælp til dig som bruger af e-conomic.

Vil du høre mere om vores muligheder for at hjælpe med e-conomic …

Ønsker du at høre om, hvordan Redmark kan hjælpe dig i gang med e-conomic, eller andre forhold vedr. bogholderi, regnskabsmæssige eller skattemæssige spørgsmål så er du velkommen til at kontakte os. Henvendelse kan ske på tlf.nr. 86 98 34 55 til statsautoriseret revisor Peter I. Jensen (pje@redmark.dk), IT-konsulent Flemming Dahl-Jensen (fdj@redmark.dk) eller direkte til et af vore kontorer.