Nordic Revision

Hayrettin Uzunel
Centrumgaden 7, 1. Sal
2750
Ballerup

Find på kort

Nordic Revision

Telefon:
50245025
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder
Nordic Revision er et moderne revisionshus, som bygger på et fundament af mange års erfaring og høj faglighed med kontorer i København og Aalborg. Vi er en moderne servicevirksomhed, som tilbyder alle ydelser inden for en revisors naturlige arbejdsområder, herunder især revision, regnskabsmæssig assistance, skatterådgivning, økonomistyring og anden økonomisk rådgivning. Vores ydelser efterspørges af erhvervsdrivende, institutioner, offentlige virksomheder og enkelt personer.

Vores kunder

Vores ydelser efterspørges af erhvervsdrivende, institutioner, offentlige virksomheder og enkelt personer. Vi har igennem mange år hjulpet mindre og mellemstore virksomheder gennem opstart, udvikling og vækst. Nordic Revisions kunder spænder fra bl.a. fødevarer, sundhed og transport til underholdning, restauration, byggeri, vognmand, konsulentvirksomheder og autoforhandler.

Vores ydelser

Bogføring, lønservice, momsopgørelser, revision, regnskab, skatterådgivning som rådgivning i forbindelse med opstart af virksomhed, udvikling af virksomheden, rådgivning om valg af virksomhedsstruktur samt anden rådgivning.

Kontakt os

Vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte mulighederne for et godt samarbejde. Ring eller mail til os - vi vender hurtigt tilbage