L.H.N.

Carsten Schmidt
Industriparken 1
6360
Tinglev

Find på kort

LHN Erhverv

Telefon:
73642909
Mobile:
40424904
Fax:
73643005
Admin type:
Reg. revisor

Services

Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

et PLUS for din forretning

Vi yder rådgivning til små- og mellemstore virksomheder og udgangspunktet er altid din virksomhedens ønsker og strategi. Du får overblik over virksomhedens økonomi, og vi giver dig strategiske sparring på de områder du ønsker.
LHN huser en række specialiserede rådgivere, med viden om skat, regnskaber og budgetter. Vi har tæt kontakt til egnens pengeinstitutter, som kender os som en god samarbejdspartner. Vores regnskabssystemer arbejder sammen med andre regnskabsprogrammer, så der kan indlæses data via CSV-filer.
Men der er mere endnu: Med LHN's meget centrale placering i grænselandet, og dermed i landdistriktet, har vi også tæt kontakt til myndighederne, når det drejer sig om at starte ny virksomhed op, eller måske lave gårdbutik, eller søge om alternative energiløsninger, ja kort sagt kan vi tilbyde en meget spændende og konkurrencedygtig pakke.
Står du og mangler det helt rigtige IT-udstyr, har vi et stærkt IT-samarbejde med JYSK-IT, både som leverandør af hardware og software, men ikke mindst som it-service her i huset. Vi ved, at andre virksomheder har stor glæde af at få besøg af JYSK-IT, hvis der er problemer.
Illustration, mand med computer

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din inbakke (eller spam-mappe) med det samme.