Arkalo

Martin Ark'alo Sørensen
Solnavej 57 2 tv
2860
Søborg

Find på kort

Om os

Telefon:
+45 2534 9050
Mobile:
+45 2534 9050
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

0-1 kunder
Arkalo er et konsulent bureau der specialisere sig inden for regnskab. Vi har konsulenter med erfaring inden for startup inden for økonomi. Hvis du har brug for hjælp til regnskabsopgaver, eller gerne vil have et backup team er Arkalo hvad du leder efter.

Mission

At hjælpe små virksomheder til at vokse sikkert

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Om man er ny opstarter eller etableret virksomhed er det ofte en udfordring at få al sin administration til at gå op i en højere enhed. Det er her vi kan hjælpe dig. Vi udføre opgaver i en bred variation inden for: Afstemninger Bogføring Budgettering Kontrakter Løn Måneds-, kvartals og årsregnskaber Oplæring af administrative medarbejdere Opstart nye afdelinger Projektstyring Rekruttering af administrative medarbejdere Sparring og coaching Udvikling regnskabsprocedure

Speciale

Vores speciale er især inden for Startups og mindre virksomheder der gerne vil bruge den nyeste teknologi. Vi bruger e-conomic med indscanning. På den måde har du altid adgang til dine bilag. Vi fokusere også på den månedlige eller kvartalsvise rapportering, så du hele tiden har styr på skyldig moms og skat. På denne måde har styr på dine nøgletal står du stærkere når du skal i banken og finansiere driften i en periode eller skal bruge penge til et udviklingsprojekt.