Revisorernes Undervisningssamarbejde - RUS

Irene Skovgaard
c/o Haamann A/S
2600
Glostrup

Find på kort

Revisorernes Undervisningssamarbejde

Telefon:
43205182
Admin type:
Administrationsbureau

e-conomic customers

0-1 kunder

Undervisning i skat, revision, regnskabs- og selskabsret, edb og andre områder

Formål:

Samarbejdets formål er at tilbyde intern undervisning til de tilknyttede revisionsfirmaers personale og indehavere inden for skat, revision, regnskabs- og selskabsret, edb og andre områder, der naturligt kan henføres til revisionsfirmaernes arbejdsfelt. Det tilstræbes, at kurserne har en høj kvalitet. Deltagerfirmaerne skal være medlem af Foreningen af Statsautoriserede Revisorer (FSR).

Hjemmeside:

Fra kursussæsonen 2006 har RUS taget en nye hjemmeside i brug - http://revi-rus.dk. Den nye hjemmeside administrerer og automatiserer en lang række af de arbejdsopgaver som tidligere blev udført manuelt og som noget helt nyt er hjemmesiden opbygget i overensstemmelse med FSR´s retningslinier for efteruddannelse af statsautoriserede revisorer. Som gæst har du kun begrænset adgang til hjemmesiden.

Kurser:

Der afholdes årligt ca. 120 kurser i København og Jylland inden for skat, revision, regnskab- og selskabsret herunder ca. 10 kurser i IT, herunder Microsoft programmer, e-conomic samt lønkurser. Desuden afholdes sprogkurser og efter behov afholdes kurser i præsentationsteknik, personlig effektivitet, revisor som sælger m.v. Kurserne afvikles i perioden september til januar og afholdes i Storkøbenhavn.