Algade Revision ApS

Rasmus Markussen
Algade 5, 1 sal
4000
Roskilde

Find på kort

Algade Revision i Roskilde

Telefon:
46404043
Admin type:
Reg. revisor

Services

Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Regnskabs-, bogførings- og skatteassistance

Algade Revision er en nystartet virksomhed beliggende centralt i Roskilde. Vores målsætning er, at hjælpe små og mellemstore virksomheder med alle opgaver inden for skat og regnskab.

Om ALGADE REVISION

Revisionskontoret er grundlagt Af Mick Andersen, Claus Hauritz og Rasmus Markussen, der alle har mindst ti års erfaring inden for revisionsbranchen. Hos ALGADE REVISION tilbydes, ud over sædvanlige revisionsopgaver, endvidere et særdeles velfunderet kendskab til skattelovgivning, qua Claus Hauritz og Rasmus Markussens oprindelige baggrund inden for SKAT. Vores kernekompetencer er, at ekspedere små og mellemstore virksomheder, hvad enten disse er drevet i privat regi eller selskabsform. Vi har særlig fokus på, at optimere virksomheds- og privatøkonomien, så indehaveren får mest muligt ud af de erhvervsmæssige aktiviteter, til lavest mulig beskatning og holder samtidig vores kunders øvrige behov for øje, således at der altid er overskud til en snak om finansiering af nye maskiner eller lignende.ALGADE REVISION tilbyder desuden kompetent faglig sparring og rådgivning inden for international handel og udlandsbeskatning. Vi assisterer med alle typer opgaver og kan således bistå med alt fra opgørelser iht. ligningslovens § 33, ophørsbeskatning (havelågebeskatning) til en optimeret selskabsbeskatning på internationalt niveau.

Ydelser

ALGADE REVISION tilbyder en bred vifte af ydelser inden for regnskab, revision og skatterådgivning. Vi har flere års erfaring i revisionsbranchen og kan bistå dig og din virksomhed med bl.a. bogføring, udarbejdelse af regnskab og budget, revision, planlægning eller ændring af virksomhedsstruktur, stiftelse af virksomhed samt rådgivning inden for skatte- og afgiftsområdet. Vi er desuden din repræsentant over for SKAT i sager, hvor du vil sikre, at der bliver truffet den rette afgørelse over for dig eller din virksomhed.

Hvordan finder du os

Du kan kontakte os ved at bruge kontaktformularen her hos E-conomic eller på vores hjemmeside www.algaderevision.dk