KPMG - Aarhus

Ines Vårlid
Bredskifte Alle 13
8210
Aarhus V

Find på kort

KPMG - Cutting through complexity

Telefon:
52150082
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

KPMG leverer værdi til kunderne via dyb indsigt og engagement

KPMG’s nye danske enhed, er en professionel revisions- og rådgivningsvirksomhed, som arbejder på tværs af rådgivning, revision og skat, og som leverer værdi til kunderne via dyb indsigt og engagement.

Om os:

Hos KPMG-netværkets danske revisions- og rådgivningsfirma, kombinerer vi dyb indsigt i danske og nordiske anliggender med stærke globale perspektiver. Vi har etableret en ny virksomhed inden for det verdensomspændende KPMG-netværk, og vi er i stand til at opfylde vores kunders behov. KPMG udfordrer konventioner og arbejder på tværs af rådgivning, revision og skat for at hjælpe kunderne med at udnytte deres vækstpotentiale i Danmark og i udlandet. Vores skattemæssige udbydere - KPMG ACOR TAX - er et fremragende team af 40 dedikerede skattespecialister, der giver skatterådgivning til danske og internationale virksomheder.

Vores passion:

Hos KPMG arbejder 300 ambitiøse og passionerede kollegaer for at levere værdi til vores kunder, som tæller mere end 500 virksomheder, organisationer og fonde. Vores kundekreds spænder fra nystartede iværksættere til store børsnoterede virksomheder - vi omfavner nemlig mangfoldighed hos KPMG, blandt vores kunder såvel som vores medarbejdere.

Hvad vi kan gøre for dig:

KPMG kan hjælpe med dig alle slags bogføringsopgaver, om det er komplette bogholderi løsninger eller andre regnskabsopgaver. Herudover kan vi være behjælpelig med opstilling af årsregnskaber, skatteindberetninger, XBLR indberetning og selvfølgelig råd og vejledning, der skaber værdi for netop deres virksomhed Vi inviterer dig til at kigge på vores LinkedIn profil: http://bit.ly/kpmg2014