BrighterDay

Jesper Nørly
Grønningen 30
4220
Korsør

Find på kort

BrighterDay - Regnskab

Telefon:
42252016
Admin type:
Anden revisor

Services

Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

11-25 kunder

Vores kunder

Vi har kunder indenfor mange forskellige brancher som f.eks. konsulenter, handelsvirksomheder, luftfart, sundhedssektoren, butikker, foreninger, Caféer, foredragsholdere, reklamebureauer mv. Vi arbejder fortroligt med enhver samarbejdspartner og går meget op i at have en direkte, engageret og uformel kommunikation med alle vores kunder.

Vores ydelser

Vi laver alt traditionelt regnskabsarbejde så som bogføring, løn, moms, regnskabsrapporter, budgetter, faktureringer, betalinger, indberetninger mv. Samtidigt udarbejder vi årsrapporter til de virksomheder, som har fravalgt revision og vi klargør alt materiale til de virksomheder, som foretrækker at få lavet revision. Vi sparer også rigtig gerne med virksomhedens ledelse omkring udvikling af virksomheden, forretningsmodeller osv.

Effektiv drift

Effektiv drift af en virksomhed er mere end godt købmandsskab. Det er også systemer der snakker sammen og en moderne og fremadrettet IT-system arkitektur. Vi hjælper meget gerne med at få jeres økonomisystem til at snakke sammen med øvrige relevante systemer og derved skabe effektiv drift og besparelse på tid og penge.

Kontakt os

Vi vil rigtig gerne hjælpe med vores kompetencer. Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan arrangere et uforpligtende møde, hvor vi kan se, om vi vil passe til hinanden. Ring eller skriv: Tlf.: +45 45 25 20 16 Mail: jn@brighterday.dkMed venlig hilsen Jesper Nørly