EBRS Revision ApS

Jess Leth Kaack
Brunbjergvej 9C
8240
Risskov

Find på kort

EBRS Revision ApS

Telefon:
61109666
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Regnskab og revision i Risskov - Over 20 års erfaring i revision

Hos EBRS Revision har vi høje mål og standarder for at hjælpe din virksomhed bedst muligt. Økonomien er vigtig i enhver virksomhed og derfor er tillid og service første prioritet hos os. Med over 20 års erfaring har vi en bred faglighed og erfaring, så du får en skræddersyet rådgivning hver gang. Hos os er du ikke bare et nummer! Du bliver en del af et team hvor du altid ved hvem du kan kontakte. Vi sætter nemlig en stor ære i at være til for dig og din virksomhed, hvilket også afspejler sig i den måde vi er til rådighed på. I små og mellemstore virksomheder er der ofte kort mellem ide og handling, og det er her vi står til rådighed for dig 7 dage om ugen.

Vores kunder og kompetencer

Vi er et mindre revisions kontor med alle slags kunder. Vi leverer rådgivning og revision til små og mellemstore virksomheder via vores dygtige medarbejdere der alle brænder for deres arbejde. Du kan se mere om hvem EBRS Revision er herVores kunder er alt fra den lille iværksætter med en stor drøm, til den veletablerede virksomhed der blot skal have den rigtige samarbejdspartner. Digitalt bogholderi er i højsædet hos os, og der binder vi en rød tråd imellem dette og udarbejdelsen af årsrapport. Vi yder rådgivning til opstart af din virksomhed, og hjælper dig med at lave en detaljeret plan så du starter op med den rette viden og hjælp. Vores kunder befinder sig i hele landet, og vi har et kontor i Risskov, hvor det er nemt at komme til.

Hvad kan EBRS Revision tilbyde

En god revisor er en du kan stole på, en der kender dig og din virksomhed og ikke mindst en der kan levere den rette rådgivning, skræddersyet til netop dig. Hos EBRS Revision har vi over 20 års erfaring i at varetage vores kunders behov. Vi udvikler os sammen med dig, og hvis dine behov ændrer sig, så følger vi med, med både rådgivning og økonomisk bistand. Vi har erfaring indenfor det komplette bogholderi, hvor vi varetager debitor og kreditor styring samt tilbyder at passe bogholderi telefonen på din lokation eller eksternt. Mange af vores kunder har været kunder hos os i mange år. Derfor kan vi med sikkerhed sige at det vi kan tilbyde dig, er en løsning som du ikke vil være foruden. Erfaring er altafgørende når man skal skabe et godt fundament, og vores erfaring i skattesager, rådgivning, ejendomsadministration, lønadministration, budgetter, investeringer mv. er altafgørende for at din virksomhed får den rette rådgivning. Vi hjælper dig med e-conomicLad os sammen gennemgå dine behov og lavet en god opstart i e-conomic. Alle vores medarbejdere har gennemgået kurser og kender de forskellige produkter som e-conomic tilbyder. Sammen kan vi derfor finde en løsning der passer til din virksomhed.

Kontakt os i dag på tlf.: 61 10 96 66

Vi er til rådighed 7 dage om ugen, og du kan derfor altid fange os på enten mail kontakt@ebrs.dk eller via telefon på 61 10 96 66 Du kan også kontakte os direkte via vores hjemmeside lige her: ebrs.dk