JAS A/S

Søren Schwartz
Solskrænten 20
2500
Valby

Find på kort

JAS A/S

Telefon:
40348404
Mobile:
40348404
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Revision
Bogføring
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Regnskab og Bogføring

Vi kan slet ikke få nok af bogføring, så vi vil også gerne lave din. Og de månedlige balancer, der kommer ud af det stykke arbejde, kommentere vi altid på et let og forståeligt sprog, da vores mål er at aflevere et månedligt regnskabs-overblik, der gør det muligt for dig at styre din virksomhed bedre. Det hele er samlet i én pakke til en fast månedlig pris.
Du skal blot oplyse os om din virksomheds omsætning, antal bilag per måned, antal ansatte, samt om du selv ønsker, at stå for lønindberetningen eller vil overlade det til os. Med de oplysninger kan vi give dig en fast månedlig pris for, hvad det koster, at lade os stå for dit regnskab. Det er selvfølgelig dig der bestemmer, hvor meget du ønsker, at outsource til os og om du ønsker en fast månedlig pris eller timeafregning.
Vores mål er, at dit regnskab skal være både let og forståeligt. Vi vil gerne give dig samme overblik som, hvis du selv havde lavet regnskabet og vi arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre. Vi kan afgjort gøre din hverdag lettere, uanset om du har en enkeltmandsvirksomhed, et IVS, et ApS eller et A/S.
Vi tager os af alt det praktiske, så du kan fokusere på det, der er vigtigst for dig.