Cedan Solutions

Remelyn Gulane Ungui
Bredahlsgade 16, 1. n.
4200
Slagelse

Find på kort

Cedan Solutions - Den komplette løsning

Telefon:
28477947
Mobile:
28209742
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

Bogføring, årsregnskab, selvangivelse, konvertering, opsætning og undervisning

Cedan Solutions er sammenslutning af yderst kompetente og erfarne bogholdere og revisorer som står klar til at håndtere dit regnskab. Hos Cedan Solutions får du en dedikeret bogholder/revisor tilknyttet og du vil således kunne føle dig tryg ved at overlade hele dit regnskab til Cedan Solutions. Lad os håndtere dit regnskab. Alt du skal er at kontakte os, så vil vi sørge for at du slipper for alt det besvær som et bogholderi kan være. Alle bilag kan scannes med din smart telefon via de fantastiske apps som vores system supporterer. Nemmere kan det ikke blive. Vi er Cerfificerede E-conomic Forhandlere & Administratorer, hvilket betyder at vi kan hjælpe dig med alt fra konvertering, opsætning, undervisning og rådgivning. Vi giver dig den komplette løsning. Kontakt os i dag og vær kørende indenfor kort tid.

Dedikeret bogholder

Hos Cedan Solutions har vi en stab af professionelle bogholdere og regnskabsfolk som kan håndtere alle dine bilag og udarbejde et regnskab. Du vil få alle de måneds- kvartals- og årsregnskaber du har brug for. Momsafregning og diverse indberetninger vil vi også kunne håndtere, så du slipper for alt besværet. Du vil kunne følge med i processen hele vejen og være i stand til at logge på dit regnskab, hvis måtte ønske dette. Vi har flere forskellige løsninger og vil i samarbejde med dig finde den bedst mulige løsning for dig og din virksomhed. Kontakt os i dag, så du hurtigst muligt kan begynde at fokusere på netop det du er bedst til.Cedan Solutions

Årsregnskab & Selvangivelse

Vi kan udabrejde dit årsregnskab og via vores samarbejde med flere revisorer kan vi tilbyde dig lige præcis den service du har brug for for en langt mindre pris end du vil kunne opnå hos en regulær revisor. Vi kan også udarbejde dit skatteregnskab ifbm. selvangivelsen, så du med det samme kan få klar besked om hvad du kommer til at betale.

Lej en bogholder eller en økonomichef

Har du brug for hjælp til at få styr på bogføringen, så kan du leje en bogholder hos Cedan Solutions. Du kan også leje en regnskabschef eller en økonomichef, hvis det på ledelseplan at behovet er.