AE Regnskab

Anika Egeskov
Helenelyst 153
8220
Brabrand

Find på kort

Få mere tid og energi

Telefon:
22465366
Mobile:
22465366
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Bogføring
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Gør det du brænder for

Jeg brænder for at servicere mine kunder og bidrage til, at de får det optimale ud af deres regnskabsrådgivning og samtidig får det til en særdeles fordelagtig pris. Jeg påtager mig alle regnskabsopgaver – og du får mere tid til at beskæftige dig med de opgaver, som du formodentlig aldrig har tid nok til.

Erfaring:

Min baggrund for at starte som freelancer bogholder og tilbyde regnskabsassistance til små og mellemstore virksomheder er mine 10 års erfaring fra revisionsbranchen, derudover har jeg i nogle år arbejdet som regnskabsmedarbejder i en privat virksomhed. Jeg har i årevis rådgivet mine kunder om, hvordan de udnytter deres fradrag bedst mulig og ikke betaler for meget i moms og skat, ligesom jeg har opstillet regnskaber, udarbejdet selvangivelser og klargjort alt til revisionen. Min teoretiske baggrund er uddannelse i HD i regnskab og derefter en cand.merc.aud eksamen.

Du kan forvente:

Jeg overholder alle deadlines, jeg er vant til alle typer regnskabsopgaver f.eks. finansbogholderi, debitor/kreditorstyring, lønbehandling, betaling af ferie/sygedagpenge og diverse andre regnskabsopgaver. Jeg er meget struktureret, arbejder hurtigt og omhyggelig, og jeg engagerer mig 100% i mine kunders opgaver og sætter en ære i alt stemmer til punkt og prikke.

Ydelser:

* Alt indenfor bogføring af finansbilag, samt debitor og kreditorstyring * Afstemninger af balance til moms og regnskab * Indberetninger til SKAT * Rådgivning og økonomisk rådgivning * Andre økonomiske ad hoc opgaver