Novom

Charlotte Andersen
Lyshøjvej 17
3650
Ølstykke

Find på kort

Novom Event & Marketing

Telefon:
52501565
Mobile:
52501565
Admin type:
Administrationsbureau

e-conomic customers

11-25 kunder
Velkommen til Novom Event & Marketing - Novom arrangerer og tilrettelægger events i alle størrelser som sætter fokus på dit brand eller virksomhed - Novom Event & Marketing arrangerer events der sætter fokus på brands og produkter i alle størrelser. - Novom laver ex. firmafester, teambuilding, velgørenhedsarrangementer, juletræsfester for børn og meget mere. - Novom kan også tilbyde at lave virale film til de sociale medier, der sætter fokus på netop Deres arrangement, produkt, brand eller lign. Vi arbejder med budgetter i alle størrelser.

Novom Booking

Er du kunstner, musiker, foredragsholder eller lignende, og kunne du tænke dig at blive en del af Novom Management? Læs her om fordelene! Novom Management skiller sig ud fra andre booking og managements på den måde, at du kun betaler for de jobs, som du får igennem Novom Management.

Receptionshotellet

Udover det kan Novom være behjælpelig med en ekstern receptionist. En enkel og billig løsning uden store udgifter til ansatte i egen virksomhed. Vi henvender os specielt til enkeltmandsvirksomheder, som oftest benytter sig af denne receptionist/sekretær-mulighed, men vi udbyder også til større virksomheder, der har brug for en ekstra hånd under ferie, sygdom eller ved møder, hvor ingen i virksomheden kan svare telefonen. Novom tilbyder som noget nyt: Ekstern bogholder. Så er det slut med bekymringer omkring regnskaber, fakturering og om moms bliver indberettet og afregnet til tiden. Receptionshotellet varetager alt det administrative, og De slipper for at have en regnskabsmedarbejder ansat i virksomheden.