Dan Revision Flensburg-Handewitt

Ralph Böttcher
Skandinavien-Bogen 6
24983
Handewitt

Find på kort

Revisor i tyskland

Telefon:
+49 4608892990
Fax:
+49 46088992940
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Revision
Bogføring
Lønadministration

e-conomic customers

0-1 kunder

Har I allerede et selskab i Tyskland, eller påtænker I at etablere et selskab i Tyskland?

Du kan planlægge sikkert i Tyskland Du nyder at drøfte dit anliggende på dit eget sprog Du bruger en specialiseret hjælper ved dine aktiviteter i Tyskland

Kontakt os !

Vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte mulighederne for et godt samarbejde. Mail til os - vi vender hurtigt tilbage.

Vores kunder I

"Hver gang man henvender sig til Danrevision, får man altid et hurtigt svar. For os i Danmark, er det dejligt at vi kan skrive, og få svar på dansk. Hvis den person man henvender sig til ikke er på arbejde, er der altid en anden som giver svar tilbage. Alle vores spørgsmål bliver taget seriøst."

Vores kunder II

”Gennem flere år har vi haft et godt samarbejde med DanRevision, og vores personlige rådgiver Maco Ehlert. En effektiv og serviceminded samarbejdspartner, som sørger for, at de regnskabsmæssige indberetninger i vores tyske selskab altid foretages iht. gældende tysk skattelovgivning. Marco står for momsindberetningen samt den årlige gennemgang og afslutning af regnskabet i vores tyske selskab. En værdsat rådgiver i regnskabsmæssige spørgsmål samt gældende tysk skattelovgivning.”