Tirstrup Regnskabskontor

Jan Møller
Nøddehegnet 18
8400
Ebeltoft

Find på kort

Tirstrup Regnskabskontor

Telefon:
42433018
Mobile:
42433018
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

v/ Jan Møller - merkonom i revision, regnskab og skat.

Mere end 30 års erfaring som ansat revisor med assistance til SMV'ere i form af revision, bogføring, moms, lønninger, skatteregnskaber, budgetter osv. Herudover praktisk erfaring fra privat virksomhed som bogholder med ansvaret for hele økonomifunktionen.

SPAR PÅ UDGIFTEN TIL REVISOR

Jeg kan stå for hele regnskabsprocessen herunder indgivelse af selvangivelsen, kontrol af årsopgørelsen, indberetning af selskabers regnskaber til Erhvervsstyrelsen og Skat m.v. Jeg vil også løbende kunne gennemgå økonomien med dig, så økonomien løbende følges tæt og ikke kun årligt. Virksomheder kan have ønske om at anvende revisor. Jeg klargør så regnskabsmaterialet til revisor (jeg ved hvad revisor ønsker). Revisor modtager så et fejlfrit bogholderi fra mig, der er klar til årsregnskabet.

EFFEKTIVISER ADMINISTRATION OG ØKONOMISTYRING

Ofte er der flere steder, hvor virksomheder kan udnytte teknologiske fremskridt og derved bruge mindre tid på administration og bogføring. Jeg har stor erfaring i at tilrettelægge økonomistyringen, så den tilpasses din virksomhed.

SERVICEMINDED

Jeg vil også kunne assistere med bogføring m.v. udenfor alm. arbejdstid. Her er der måske mere ro til kontortid for virksomhedsejeren. Kontakt mig for nærmere info.