Revisionscentret Sønderborg Godkendt Revisionsaktieselskab

Claus Kindberg
Møllegade 71
6400
Sønderborg

Find på kort

Din lokale E-conomic revisor i Sdbg.

Telefon:
78706400
Mobile:
30236800
Admin type:
Reg. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder
Revisionscentret Sønderborg er en del af et Sønderjysk samarbejde med afdelinger i 6 byer i Sønderjylland. Dvs vi har ud over afdelingen i Sønderborg afdelinger i Aabenraa, Padborg, Ribe, Haderslev og Tønder. Vi er jeres lokale samarbejds-partner hvad angår rådgivning og revision af mindre og mellemstore kunder. Vores kunder er repræsenteret indenfor de fleste brancher. Hos os er kunden i centrum og vi ønsker altid at være tæt på vores kunder for derved altid at forsøge også at være let at komme i kontakt med. Vi bestræber os på at have en uformel intern arbejdstone samt fremme dygtiggørelsen af vore medarbejdere til gavn for vores kunder.

Bogføringsassistance m.m.

Vi tilbyder de fleste former for bogføring og dette både hos kunden eller hos os. Vi forsøger at tilpasse os kundens behov og være fleksible.

Lønafregninger / lønadministration m.m.

Vi udfører lønafregninger og dette både for 14 dages afregninger og måneds- og funktionæransatte. Vi kan være behjælpelige med lønafregninger via flere systemer lige fra Danløn, Dataløn til Proløn m.m.

Revision- og rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder

Vi yder ligeledes personlig rådgivning og revision af mindre og mellemstore virksomheder. Og det for både personlige virksomheder samt aktie- og anpartsselskaber. Kontakt os på 7870 6400 eller send en mail på sonderborg@revisor.dk