AARHUS REVISION

Hakan Barut
Haslegårdsvej 10
8210
Aarhus V

Find på kort

Aarhus Revision – vi skaber resultater

Telefon:
2868 9889
Mobile:
2868 9889
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

11-25 kunder
Hos Aarhus Revision er vores målsætning, at være vores kunders nærmeste rådgiver. Vores økonomiske løsninger og rådgivning gør det muligt for vores kunder at få et større overblik over virksomhedens økonomi og fokus på at skabe vækst og resultater.

E-conomic er vores speciale

Hos Aarhus Revision arbejder vi udelukkende med E-conomic og skræddersyer løsninger der passer til jeres virksomhed. Har du brug for sparring eller rådgivning til din e-conomic løsning, så kan vi hjælpe dig godt i gang. Vi er tilhængere af at automatisere bogføringsprocesserne, således at risici for fejl bliver minimeret og kundens udgift til bogføring bliver reduceret. Skal du have hjælp til opsætning eller konvertering til E-conomic, så hjælper vi meget gerne din virksomhed i gang med det.

Hvad kan vi tilbyde hos Aarhus Revision

Vi tilbyder selvfølgelig almindelige ydelser såsom: bogføring, regnskabsopgaver, lønadministration, udarbejdelse af årsregnskab, indberetning til moms, told og skat. Vi tilbyder også skatte- og virksomhedsrådgivning. Vi har en stor opdateret viden indenfor skatte- og momsområdet, som er til gavn for vores kunder. Vores virksomhedsrådgivning er tilpasset til at give dig en troværdig økonomisk overblik over virksomheden økonomi, således at du kan træffe de rigtige beslutninger rettidigt og på et oplyst grundlag. Vi hjælper/rådgiver også gerne din virksomhed med at inddrive udestående fordringer samt opnå diverse rabatter hos dine leverandører, således at vi sammen får skabt en bedre likviditet i din virksomhed. Vi rådgiver mange iværksættere i opstartsfasen. Lige fra stiftelse af virksomheden, herunder valget mellem om det skal være et personlige ejet virksomhed (enkeltmandsvirksomhed eller I/S) eller om det skal være i selskabsform (IVS, ApS eller A/S). Vi kan også tilbyde at lave juridiske dokumenter såsom Ejeraftaler til iværksætter priser, hvis der opstår behov for dette. Vi assisterer gerne med administration af bogføring og moms, således at du kan koncentrere dig om at skabe vækst i din iværksætter virksomhed. Overvejer du at starte virksomhed, så send os en mail eller ring, hvorefter vi aftaler et uforpligtende opstartsmøde.

Vores drive

Hos Aarhus Revision er vi en engageret team af dygtige regnskabskyndige medarbejdere, der har dybt indsigt i alle niveauer af virksomheden økonomifunktion. Vi har kunder indenfor stort set alle brancher, og har derfor en dyb indsigt i selve branchen og lokal området, som vi omsætter til værdifuld rådgivning til vores kunder. Vores drive er at skabe merværdi til vores kunder igennem vores løsninger indenfor økonomi. Vi sætter en stor ære i at være den nærmeste partner og rådgiver for vores kunder igennem alle processerne indenfor økonomi.