BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab - Roskilde

Andreas Polk
Ringstedvej 18, st. th.
4000
Roskilde

Find på kort

BDO i Roskilde

Telefon:
63 12 71 00
Mobile:
41 89 01 23
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Revision
Bogføring
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt

BDO i Danmark beskæftiger cirka 1.100 engagerede og ambitiøse medarbejdere fordelt på flere end 30 kontorer i hele landet. Det giver os lokal indsigt, kendskab og erfaring, der gør os i stand til at yde kvalificeret sparring for vores kunder. Samtidig er vi også en del af det verdensomspændende BDO netværk, der har ca. 74.000 medarbejdere i mere end 160 lande. Det giver os et globalt udsyn, hvor vi kan trække på et internationalt netværk. Kombinationen af at være både nærværende og lokal, samt stor og global, giver os ressourcer og kompetencerne til at gøre en forskel for vores kunder.

Vi dækker bredt

BDO er markedsledende indenfor rådgivning, revision, regnskab, økonomisk rådgivning og serviceydelser til små og mellemstore virksomheder. Revision og regnskab er vores væsentligste kompetencer, men derudover har vi også specialister, der arbejder med skat og moms, it-rådgivning, rådgivning om køb og salg af virksomheder samt forskellige serviceydelser. BDO er desuden blandt de førende konsulenthuse inden for rådgivning til den offentlig sektor, og vi samarbejder med kommuner, regioner, uddannelsesinstitutioner og staten.

Organisation

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed, er medlem af BDO International Limited - et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse - og del af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne.