Din Kontordame v/ Gitte Herdis Hansen

Gitte Herdis Hansen
Præstemarken 29
9500
Hobro

Find på kort

Din Kontordame

Telefon:
24816630
Mobile:
24816630
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Fakturalayout
Bogføring
Lønadministration
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Bogholder til bogføring og administration

Lad Din Kontordame håndtere din virksomheds regnskab, så du får frigivet tid til din virksomhed og kunder - det er jo der du tjener dine penge. Du får din egen personlige bogholder, så det altid er den samme du har kontakt med.

Hvad vil du gerne have hjælp til?

Det er helt op til dig, hvor meget du vil lade Din Kontordame håndtere. Vi kan hjælpe dig, så du ikke skal tænke på bogføring, fakturering, moms, skat, løn til ansatte osv. Og vi afslutter gerne dit årsregnskab og indsender din selvangivelse. Ligeledes holder vi også styr på dine debitorer - lige fra faktura, evt rykker og til betaling. Det samme gælder dine kreditorer, så ved du altid præcist hvad du evt. skylder.

Hvad koster vi?

Vi arbejder på timebasis, og prisen er 295,- pr. time + moms. Bemærk venligst, at vi kun fakturerer for den tid vi reelt bruger - bruger vi f.eks. en dag 1 time og 12 min. på dit regnskab bliver du kun faktureret for 1,2 time, idet vi ikke automatisk runder op til halve eller hele timer. Det mener vi er mest fair!

Hvordan afleverer du bilag til os?

Du bestemmer selv, om du helst vil aflevere dine bilag fysisk i papirform, eller om du vil sende dem digitalt til os. Du skal gøre, hvad der er nemmest for dig! Blot er det vigtigt, vi løbende og i god tid inden momsfrist og årsafslutning har modtaget alle dine bilag, således vi kan levere et grundigt og korrekt regnskab til dig. Bilag kan sendes digitalt enten på mail eller som billeder på sms. I regnskabsprogrammet er der også mulighed for at tilkøbe et indscanningsmodul, så du kan scanne dine bilag ind i programmet, lige når det passer dig.