Bogfoering.dk – Hadsund

Kristian Konradsen
c/o Kvist & Jensen Digitalisering
9560
Hadsund

Find på kort

Lokal bogholder Mariagerfjord

Telefon:
42 14 81 52
Mobile:
42 14 81 52
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

0-1 kunder

Mange års erfaring og 250+ E-conomic kunder

Vores mangeårige erfaring, giver dig som kunde en tryghed og bevidsthed omkring at vi fuldføre de opgaver, du som kunde måtte have. Vi har på kontoret i Hadsund mere end 40 års erfaring indenfor bogholderi og bogføring og har derfor ekspertise indenfor alle områder.

Med den store erfaring, kommer også en stor viden. Denne viden kommer dig som kunde til gode, ved at vi med sikkerhed kan besvare alle dine spørgsmål og gøre dig klogere på din virksomhed.

Digitalt bogholderi

Med et digitalt og automatiseret bogholderi,, får du overskud i hverdagen. Som kunde sparer du en masse tid ved at have fuld kontrol via den digitale platform. Samtidig betyder det at de fysiske bilag og kvitteringer erstattes og alting kan styres gennem mobil eller PC. Ved at indscanne og godkende bilag, bliver disse straks betalt og bogført. Alt dette kan følges og give et samlet overblik, så du som kunde altid er opdateret på dine indtægter og udgifter.

En let tilgængelig og ressourcesparende form for bogholderi, så du som virksomhedsejer kan fokusere på indtjeningen.

Personlig bogholder og lønadministration

Personlig bogholder
Er du til den mere almindelige form for bogholderi, kan vi også tilbyde en personlig bogholder. Det forstås som helt traditionelt bogholderi, hvor du selv vælger om vores bogholder skal komme ud til dig eller kan varetage opgaverne fra kontoret i Hadsund.

Den personlige bogholder fungerer som din hjælp til bogholderiet, så er du mest tryg ved fysisk kontakt, kommer bogholderen ud til din virksomhed. Det er også en mulighed at sende samtlige materialer til kontoret, hvor bogholderen på traditionel vis og fra kontoret varetager samme opgaver.

Lønadministration
Lønadministration er tidskrævende og kræver meget kommunikation indbyrdes. Bruger du meget tid på papirarbejdet omkring timesedler, kilometerregnskab og SKAT, så lad os tage os af den del. Med en ekstern lønadministration, skal du ikke længere tænke på om tingene er indberettet korrekt eller om der mangler udbetalinger, det har vi styr på – også fungerer det digitalt.

Du sikre dig dermed at alle udbetalinger sker til tiden og vi sørger for alle indberetninger til SKAT, ATP og Feriekonto – med andre ord, du skal ikke røre en finger.

Lokal bogholder i Hadsund

Vi fra kontoret i Hadsund , er altid klar til at hjælpe dig. Er du ikke beliggende i nærheden af Hadsund, er dette ikke noget problem – vi betjener kunder i hele Danmark og tager gerne turen over broerne, for at gøre dig tilfreds.

Bogfoering.dk - Hadsund
c/o Kvist & Jensen Digitalisering
Ringvejen 8
9560 Hadsund

Tlf: 42 14 81 52
Mail: Hadsund@bogfoering.dk