Bogfoering.dk – Randers

Kristian Konradsen
c/o Kvist & Jensen Digitalisering
8960
Randers Sø

Find på kort

Slip for at tænke på bilag

Telefon:
42 14 81 52
Mobile:
42 14 81 52
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

Mange års erfaring og 250+ E-conomic kunder

Hos Bogfoering – Randers administrere vi en stor kundedatabase, som også inkluderer E-conomic. Mange hundredvis af vores kunder benytter E-conomic, som bringer os en stor erfaring og giver os større muligheder, for at servicere forskellige slags kunder. Den brede kundebase tydeliggøre også vores mål, med at være så vidtrækkende som muligt.

Automatiseret digitalt bogholderi

Det digitale bogholderi er blevet mere populært, selv hos mindre virksomheder. Med et automatiseret digitalt bogholderi slipper du for alt papirnusseriet og alting foregår digitalt og via App’s eller PC. Du får skræddersyet en løsning til din virksomhed og igennem forskellige regnskabsprogrammer og automatisering, kan du effektivere dit bogholderi væsentligt. Du kan som kunde vælge selv at digitalisere dit bogholderi, eller du kan lægge opgaverne over til os og fokusere på de vigtigere dele af din virksomhed.

Lej en bogholder eller få Optimering af bogholderi

Lej en bogholder
Ved leje af en bogholder, får du ikke bare en almindelig bogholder, som du kender det. Arbejdsopgaverne er stadigvæk den daglige bogføring, men derudover hjælper bogholderen også med f.eks. afstemning af bank, varelager og indberetning af moms. Hvis du som kunde gerne vil have overtaget alle opgaver, kan det komplette årsregnskab også leveres.

Optimering af bogholderi
Mangler du overblik over de forskellige arbejdsgange og processer i din virksomhed, så lad os tage et kig på det. Ved et gennemgående indblik i din virksomhed, kan vi på kontoret i Randers hjælpe dig med at optimere arbejdsgangene. Ved at optimere dit bogholderi, kan arbejdsgangene digitaliseres og måske automatiseres, så der bliver ryddet op og alle unødvendige opgaver og processer fjernes. Fordelene ved effektivisering af bogholderiet er mange: nye og mere effektive arbejdsgange, automatisering af opgaver og eventuel efteruddannelse af medarbejdere er blot nogle.

Vi er lokale, men også nationale

Kontoret i Randers sidder klar med en løsning til dig og din virksomhed. Vi er ofte betegnet som lokale, men samtidig nationale, da vores ønske er at servicere så bredt som muligt. Placeringen af kontoret i Randers, giver ingen problemer, i hjælpen af din virksomhed på Fyn eller Sjælland.

Bogfoering.dk - Randers
c/o Kvist & Jensen Digitalisering
Tronholmen 3
8960 Randers SØ

Tlf: 42 14 81 52
Mail: Randers@bogfoering.dk